Häng dina lampor på ett snyggt och säkert sätt

Belysning är något som har förmågan att göra det riktigt snyggt hemma. Vill du ha hängande lampor, blir alltid en vanlig fönsterlampa fint. Men du kan också dekorera med exempelvis ljusslingor eller ta ut svängarna med en ljuskrona.

Tips för att dekorera med lampor

Tänk på att välja en lampa som passar ihop med din övriga inredning. Var också noga med att välja en storlek på lampan som passar där du ska hänga den. En lampa i fönstret ska gärna inte vara för stor exempelvis. Om det är lågt i tak kan det vara bra att välja en mindre lampa, och tvärtom om takhöjden är hög.

För att skapa en härlig atmosfär hemma kan du med fördel experimentera med olika styrkor på dina ljuskällor. Du kan också välja ljuskällor med olika färg.

Sist, men absolut inte minst, är det viktigt att du hänger upp dina lampor på ett säkert sätt. Var noga med att använda skruv och plugg som passar för materialet där du ska fästa kroken till lampan.

Shoppa lampor online

På nätet hittar du ett stort utbud av olika lampor. Ta en titt här och köp det du behöver för att göra det riktigt snyggt där hemma.