Byt ut dina gamla lampskärmar mot nya fräscha

Det är inte så svårt att förnya sitt hem. Ett enkelt sätt att byta ut de gamla lampskärmarna mot nya. Fundera även om du kan ordna lampskärmar i par, för det är extra snyggt att till exempel ha en likadan lampa på vardera sida om sängen eller soffan på ett lägre bord.

Val av material och mönster

Lampskärmar finns med många olika mönster, samt i olika material som glas, metall och tyg. En del finns även med fransar. En enkel färg kan antingen blända in eller poppa fram. Det är beroende av om du till exempel väljer vita och enkla lampskärmar, romantiskt rosa, eller en starkare nyans av rött.

Vidare, så kan du även välja bland tryckta mönster som blommor i flera färger att liva upp rummen med. Eller varför inte något mer grafiskt, om du tycker om det. Kom ihåg att även ta hänsyn till övrig design och färger i ditt hem.

Dröm dig bort

Om du vill få en känsla av tropikerna och något exklusivt, så kan du leta lövmönster med guldkanter. Önskar du något mer tufft, så satsa mer på ett tryck som liknar läderskärmar. Våga prova något nytt, köp din lampskärm här eller till exempel spana in de senaste trenderna, och olika inredningsmagasin.