Säkra upp familjens cyklar

Om du och dina familjemedlemmar tycker om att cykla, till allt från jobbet och skolan till träningen blir det en hel del olika miljöer ni vistas i. Det kan både vara citynära miljöer och du vet aldrig vart du behöver parkera cykeln. Eftersom långt ifrån alla områden är säkra kan det vara lämpligt att investera i ett riktigt bra cykellås.

Framförallt om du har en helt ny cykel eller en som är värd mycket pengar. Du kanske har en elcykel som är värd tiotusentals kronor vilket för vissa kan vara ett fantastiskt byte.

Hitta cykellås som passar dig

Många vill slippa köpa ny cykel och klara sig utan sin favorit som används på daglig basis. För att skydda sig från stölder är det dessutom viktigt med stadga som klarar av klippverktyg. Idag är det allt vanligare att stölder sker med hjälp av maskiner som klarar av att bryta loss många cykellås.

Väljer du ett länklås kan du hitta många olika tjocklekar och är godkända av försäkringsbolagen. Bygellås är robusta och du kan enkelt fästa den runt cykeln och annat fast föremål. Du kan också välja ett kättinglås och lås med larm vilket ökar säkerheten. Om du vill vara säker på att cyklarna inte blir stulna finns olika låsvarianter att välja, cykloteket.se erbjuder en stor variation.