Allt för din rakning och skäggvård

Det går visserligen att överleva på en sliten gammal rakhyvel och kranvatten, men det är en standard som många har lämnat bakom sig. Du som ännu inte har det, men som heller inte riktigt orkar orientera dig i barberare-djungeln, titta hit!

För det första är det viktigt att du lär dig hur du bäst går till väga för att lyckas med rakningen. Följ förslagsvis en guide online eller fråga någon som du har förtroende för inom området. Här är en barberare eller dermatolog att rekommendera. För det andra är det minst lika viktigt att du använder rätt produkter.

Idag finns ett bra utbud på nätet för den som vill införskaffa det som behövs för en hållbar rakningsrutin. Sliqhaq är ett perfekt exempel då de har allt du kan tänka dig. De har allt ifrån raklödder, rakgel och rakborstar av olika slag till rakhyvlar, rakknivar och varianter av after shave. Det är dessutom värt att nämna att de även har ett utbud med olika mustasch- och skäggprodukter såsom mustaschkammar, skäggoljor och trimmers, för dig som inte bara vill raka dig utan dessutom ta hand om den skäggväxt du sparar.

Nöj dig inte med överlevnad, utan unna dig själv och ditt ansikte högsta möjliga kvalitet.

KategorierOkategoriserade