Tryggt och säkert i ditt hem

Att försäkra sitt hem om det skulle hända något är för det mesta en självklarhet, i händelse av att något händer så vill vi med säkerhet veta att även om inget går att rädda så står vi inte på bar backe om olyckan är framme. Vi sätter upp brandvarnare som varnar oss i händelse av rökutveckling och vi monterar larm för att skydda våra tillhörigheter vid händelse av inbrott.

larmTyvärr så är man i dag tvungen att installera larm i sin fastighet för att skydda sig mot inbrott och liknande. Försäkringsbolag kan bekosta sådan installationer då de vet med säkerhet att det kan förhindra inbrott och därmed inte behöver betala ut någon försäkring till dig. Har du redan ett godkänt villa larm installerat så kan de ge dig rabatt på din försäkring. Så kolla upp nästa gång du ska förhandla om din hem och villa försäkring vad de kan erbjuda.

Det som är så smidigt i dag är att med en del larm så ingår en applikation till din smart phone. Genom appen kan du enkelt stänga av larmet om du till exempel ska släppa in en hantverkare eller någon annan i din bostad. Du kan se historik på hur larmet slagit på och av var du än befinner dig i världen. Om du slagit av larmet för städhjälpen eller vilka du nu släppte in i ditt hem så kom ihåg att larma på igen. Och se till så du aldrig lämnar ut din säkerhetskod till larmet eller pinkod till telefonen.