Byte av glas i dina gamla bågar

Måste du byta ut dina glasögon, men älskar passformen av dina nuvarande bågar? Du måste faktiskt inte skaffa ett helt nytt par, byt istället ut glaset i dina glasögon! Hitta din hjälp online för att göra jobbet både billigt och lättillgängligt.

Behöver du nytt glas?

Om du märker att de skador som dina glasögon har stör ditt synfält så är det ett bra tecken på att det är dags att byta. Det kan även bero på att din syn har förändrats och du nu måste byta styrka. Många byter vanligtvis glasögon ungefär vartannat år, men i grunden beror det på vad du själv känner är rätt.

Fördelar med att byta glas

Det finns en mängd fördelar med att byta glaset i dina bågar istället för att köpa ett helt nytt par. För det första behöver du inte hitta nya bågar som passar lika bra som de förra – fortsätt istället använda de som passar. Dessutom kan du uppgradera dina nuvarande glasögon. Exempelvis kan du byta till glas som skyddar mot UV-strålning eller som har en högre kvalitet. Till sist är det också snällt mot plånboken. Det är mycket billigare att byta glas än att köpa ett helt nytt par, vilket är någonting vi alla kan dra nytta av.